Paalihäkkejä ennakkomyyntinä! Päivitys 20.4

Päivitys paalihäkkitilaukseen 20.4:
Uuden paalihäkkitoimituksen tilausmäärää kerätään parhaillaan. Jos saadaan tilausmäärä täyteen toukokuussa, uusi erä on meillä arviolta Syyskuussa. Häkkien toimittajalta varmistui, että hinta nousee muutamalla kympillä ja uuden häkkitoimituksen hinta per häkki tulee olemaan 635 €/kpl alv 0%. A-Rehu pidättää oikeuden hinnanmuutokseen kustannusten muuttuessa.

PÄIVITYS PAALIHÄKKITILAUKSEEN 19.3:
Paalihäkkitilauksen vaadittu 45 häkin määrä täyttyi ja tilaus on annettu eteenpäin valmistajalle. A-Rehulle ei jää häkkejä varastotuotteeksi, vaan mahdolliset uudet halukkaat häkkien tilaajat kerätään uudelle listalle, jonka täyttyessä (45kpl) voidaan tilata uusi erä häkkejä. Ensimmäisen erän häkit toimitetaan tämän hetken tiedon mukaan asiakkaille kesäkuussa.


Lisätiedot ja ilmoittautumiset uudelle listalle:
akauppa@atria.com tai 0103160614


Paalihäkki BS Häcken A-Rehun valikoimaan!

Ei rehun haaskuuta - ystävällinen kukkarolle ja ympäristölle! Muotoilun ansiosta naudat yltävät syömään häkin tyhjäksi. Turvallinen eläimille lisättäessä paaleja.

-Kestävä, sinkitty rakenne
-Pyöröpaaleille soveltuva häkki, 2 paalia mahtuu päällekäin häkkiin
-Yhtä aikaa mahtuu 15 eläintä syömään
-Paino 195 kg/häkki, korkeus 163 cm, koostuu kolmesta 210 cm leveästä palasta, sisähalkaisija 170 cm
-Häkin osia tai koko häkkiä voi nostaa trukkipiikeillä tai paalipihdillä yläputkesta
-Valmistus Tsekeissä
-Ruotsin BS Agron suunnittelema

HINTA 635€/kpl alv 0% (787,40€ sis. alv 24%) + rahti

Myynti perustuu sitovaan ennakkovaraukseen ja kauppa toteutuu kun tilauksia saadaan kasaan 45kpl.Tiedustelut: akauppa@atria.comArtikkeli on julkaistu keskiviikkona, 21. helmikuuta, 2018.