Siemenkauppa


Laadukas sertifioitu siemen on kaiken viljelyn perusta. Vain laadukkaalla sertifioidulla kylvösiemenellä varmistat satosi hyvän kasvuun lähdön. Hyvä kylvösiemen määrittää jo alusta alkaen hyvän satotason yhdessä oikeanlaisen kasvinsuojelun kanssa.

 

A-Rehun nurmisiemenseokset ovat saaneet käyttäjiltä kiitosta: ne ovat tasaisen varmoja sadontuottajia ja koostettu meillä hyvin viihtyvistä, laadukkaista nurmilajikkeista. "Niin määrä- kuin laatutavoitteet ovat täyttyneet", käyttäjäkyselyssä todettiin.

 

Kauttamme voit hankkia laadukasta sertifioitua kylvösiementä kaikille tiloille kaikkialle Suomeen. Yhteistyökumppanimme on Tilasiemen. Löydät valikoimastamme maan parhaat kylvösiemenet aina viljanviljelystä nurmikasveihin sekä öljy- ja valkuaiskasveille. A-Rehu on ollut mukana kehittämässä nautatilojen tarpeisiin olevia nurmisiemenseoksia. Kaikki siemenvaihtoehdot löydät Tilasiemenen sivuilta.

 

Kysy tarjous jo tänään, sillä edulliset ja parhaat lajikkeet menevät aina ensin. Muista myös A-Rahoitus – tarvittaessa 150 vuorokautta edullista maksuaikaa.


Siementarjouksen saat lähimmältä asiakkuuspäälliköltä, tuottajapalvelusta tai viljakauppiailtamme. Yhteystiedot löydät täältä.