Sikarehut

A-Rehu palvelee porsaan- ja sianlihantuottajia kaikissa rehuasioissa olkoon kyse rehukaupasta tai ruokinnan suunnittelusta. Sikojen ruokintaan tarvittavia täysrehuja, tiivisteitä ja täydennysrehuja valmistamme omassa rehutehtaassamme Koskenkorvalla.

Lue lisää rehuistamme:

-A-Emakko

-A-Porsas

-A-Lihasika


A-Täysrehuruokinnan valinneille rehupaketti toimitetaan korkealaatuisena täysrehuna mutkattomasti tehtaalta tilan siiloon. A-Tiivisteruokintaan A-Rehu toimittaa tarvittavan täydennysrehun tiivisteenä tai puolitiivisteenä sekä tarvittaessa myös viljan. A-Mix ruokinta koostuu useammasta tilalla sekoitettavasta rehukomponentista. A-Mix ruokintaan tarvitaan viljan lisäksi valkuaisrehu – yleisimmin Tähkä OVR tai soijarouhe – ja sopiva A-Mix täydennysrehu. Joustavuudessaan A-Mix ruokinta on omaa luokkaansa. Rehuun voidaan käyttää monenlaisia rehukomponentteja, esimerkiksi heraa, härkäpapua tai hernettä.

Ruokinnan suunnittelu ja rehuneuvonta ovat olennainen osa A-Rehun toimintaa. Asiantuntijoidemme yhdessä tuottajan kanssa laatimat ruokintasuunnitelmat ja ruokintaneuvonta kuuluvat kiinteästi rehukaupan yhteyteen.

Rehuostosten tekeminen A-Rehun verkkokaupasta vaatii, että sinulla on voimassa olevat käyttäjätunnukset kauppaan. Käyttäjätunnukset saat rekisteröitymällä käyttäjäksi kohdasta Rekisteröidy tai numerosta 010 316 0614. Saat tunnukset rehukauppaan viimeistään seuraavana arkipäivänä.